Jag har inte gått ner 21 kilo genom att slappa, sitta i soffan eller gått in halvhjärtat för ett nytt liv. När jag väl bestämde mig för att ta tag i mitt liv förändrade jag även mig själv. Jag gick in 110 % och ingenting kunde rubba mig ur banan. Detta gjorde jag helt själv utan någon som helst hjälp och utan någon erfarenhet. Jag läste på allt ome mig själv att ALDRIG hamna i samma situation igen, ja tappa greppet om livet. Min resa har inte varit lätt eller rolig alla dagar. Jag har gråtit, svurit, skrikit och skrattat men ALDRIG någonsin fuskat eller tappat fokus. Jag får så mycket mail från Er om hur och vart ni ska börja så det jag vill säga är att börja med Er själva. Bestäm er, sätt upp mål, läs på och KÖR! Tänk inte så mycket utan lita på Er själva, ni känner Er bäst! Lämna alla undanflykter och negativa tankar hemma och var beredd på den kanske tuffaste men roligaste resa någonsin! Inspirera andra och se denna resa som något långsiktigt och roligt 😊✌️ by fridasundholm via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>